Tweede verdachte gepakt na mishandeling en ontvoering Helmond

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Helmond/Ommel - Op maandag 9 maart werd nabij de Julianabrug in Helmond een zwaar gewonde man aangetroffen. De politie stelde een onderzoek in en hield een dag later al een verdachte aan. Vandaag hielden we een tweede verdachte aan; een 38-jarige man uit Ommel.

Uit het onderzoek bleek dat het slachtoffer op maandag 9 maart op de Astronautenlaan in Helmond door drie mannen was mishandeld en daarna tegen zijn wil werd meegenomen. Hij werd in de kofferbak van een auto gestopt en meegenomen door drie personen. De man werd meerdere uren van zijn vrijheid beroofd en in die tijd op een andere locatie opnieuw stevig mishandeld. Uiteindelijk werd hij nabij de Albert Heijn XL uit de auto gegooid en in de omgeving door een voorbijganger gevonden.

Trauma

De vandaag aangehouden man is in verzekering gesteld en zit voorlopig vast. Datzelfde geldt ook voor de al eerder aangehouden verdachte. Het slachtoffer is over de aanhouding geïnformeerd. Met hem gaat het nog niet erg goed. Hij heeft nog veel pijn en wat hem is overkomen heeft mentaal een enorme impact gehad.

Adverteren op HelmondActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HelmondActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Helmond
10:20

16° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

86%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief