Verdachte aangehouden na vechtpartij voetbalwedstrijd Deurne

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Op zondag 6 september werd de voetbalwedstrijd tussen ZSV 4 - SV De Braak 4, op sportpark De Kranenmortel in Deurne, gestaakt vanwege een vechtpartij. Spelers van beide teams gingen met elkaar op de vuist. Na maanden van onderzoek is vandaag een 29- jarige man uit Helmond als verdachte aangehouden. De man wordt verdacht van openlijke geweldpleging en zal worden voorgeleid. Het onderzoek is hiermee afgerond.

Ook de KNVB stelde een onderzoek in en heeft op basis van de uitkomsten van dat onderzoek het team van SV de Braak eerder al voor het hele seizoen geschorst.

Geweld

Geweld of dreigen met geweld kent vele vormen: slaan, schoppen, bewust iets kostbaars van iemand vernielen, vernederen of iemand dwingen tot seks. Geweld kunt u altijd melden. Ook als bekenden geweld gebruiken, kunt u bij de politie terecht. Bij spoed bel 112, geen spoed wel hulp nodig 0900-8844.

Adverteren op HelmondActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HelmondActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Helmond
16:41

16° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

86%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief