Verdachte rijdt door na ernstig verwonden vrouw bij aanrijding

Normal politievoertuigen amsterdam
Afbeelding: Wikimedia

Helmond - Een vrouw is zondagmorgen zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Heikantseweg in Helmond. De verdachte van de aanrijding reed door, maar werd later door de politie aangehouden.

Het slachtoffer fietste zondagmorgen 26 januari rond 2.30 uur over de Heikantseweg. Door nog onbekende oorzaak ontstond vervolgens een aanrijding met een personenwagen. De bestuurster van de wagen stopte niet, maar ging er vandoor. Een getuige van het ongeluk waarschuwde de hulpdiensten. De vrouw is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Aan de hand van de informatie van de getuige kon de politie de bestuurster al snel opsporen. Zij is rond 3.00 uur in haar woning in Bakel aangehouden. Daar werd ook de beschadigde auto aangetroffen. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek. Er werd een bloedproef afgenomen om te kijken of ze alcohol of drugs had gebruikt.

Adverteren op HelmondActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HelmondActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Helmond
12:12

16° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

86%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief