Diefstal elektrische fiets in winkelcentrum Nieuwveld, Helmond

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

In een drukbezocht winkelcentrum in Helmond is op klaarlichte dag een elektrische fiets gestolen. De politie is op zoek naar de verdachte en vraagt om tips.

Het delict

Het delict vond plaats op donderdag 28 december 2023, omstreeks 11.35 uur. Een persoon met een scootmobiel kwam naar de ingang van het winkelcentrum gelegen aan het Nieuwveld in Helmond. Deze persoon toonde opvallend veel interesse in een gestalde elektrische fiets bij de fietsenstalling en keek een aantal keer goed om zich heen. Niet veel later vertrok deze persoon met een gloednieuwe elektrische fiets, waarbij de scootmobiel achtergelaten werd.

Oproep tot melden

De politie geeft de verdachte twee weken de tijd om zichzelf te melden. Mocht de verdachte zich niet melden binnen deze periode, dan worden foto’s van de verdachte herkenbaar geplaatst. Mocht je de persoon herkennen of jezelf op de foto zien, dan kun je je melden.

Tips

Heb je een tip dat ons verder kan helpen met deze zaak? Ook dan kun je je melden. Tippen kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.