Winkeldiefstal in bouwmarkt Helmond, politie zoekt verdachte

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar de identiteit van een man die verdacht wordt van winkeldiefstal in een bouwmarkt in Helmond. De diefstal vond plaats op dinsdag 6 februari 2024, rond 13.40 uur, in een bouwmarkt aan de Vossenbeemd.

Diefstal op camera vastgelegd

Op camerabeelden is te zien hoe de man de bouwmarkt bezoekt. Hij lijkt zijn kans af te wachten. Op een gegeven moment kijkt hij om zich heen en verstopt hij enkele producten onder zijn kleding. Bij de kassa rekent hij slechts één product af, terwijl de andere gestolen producten nog onder zijn kleding verborgen zitten. Kort daarna verlaat hij de winkel zonder te betalen voor de verborgen producten.

Oproep aan de verdachte

De politie roept de man op om zich te melden en zo te voorkomen dat de camerabeelden openbaar worden gemaakt. De man droeg op de dag van de diefstal een opvallende fluorescerende oranje werkjas.

Tips welkom

Heeft u informatie die kan helpen bij het identificeren van deze man of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan deze zaak? De politie roept op om tips door te geven, dit kan ook anoniem. Er is ook een tipformulier beschikbaar.