Op zoek naar Fietsendieven actief in Helmond

7 maanden geleden gepubliceerd

In de maanden juli, augustus en september van dit jaar zijn er verschillende dure fietsen gestolen bij het station in Helmond. Het vermoeden bestaat dat een duo verantwoordelijk is voor deze diefstallen.

Omschrijving

Op bewakingsbeelden is een vrouw te zien die drie keer een fiets steelt. Twee van deze diefstallen pleegt zij samen met een man. Omdat de politie het vermoeden heeft dat dit duo mogelijk vaker zal toeslaan, of al meer keren heeft toegeslagen, wordt de hulp van het publiek ingeschakeld bij het opsporen van de dieven.

Gestolen fietsen

De gestolen fietsen zijn mogelijk te koop aangeboden, wellicht voor een lagere prijs dan de marktwaarde. Het gaat om drie verschillende modellen: een groene Stella Morena, een blauwe Gazelle Ultimate C8+ Hmb en een zwarte Sparta A-Shine M10b. De diefstallen vonden plaats op 26 juli, 10 augustus en 1 september.

Tips

Als u een vermoeden heeft wie de fietsendieven zijn of als u weet waar de gestolen fietsen zich bevinden, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. U kunt uw tip anoniem doorgeven.

De politie werkt hard om deze zaak op te lossen en de gestolen fietsen terug te vinden. Met de hulp van het publiek hopen zij de dieven snel op te kunnen pakken.