Verdachte gezocht voor winkeldiefstal van Nivea producten in Helmond

7 maanden geleden gepubliceerd

Een man wordt verdacht van het stelen van Nivea verzorgingsproducten bij de Kruidvat in Helmond. De diefstal vond plaats op donderdag 20 juli. De verdachte zou voor meer dan 500 euro aan producten hebben meegenomen zonder te betalen.

Omschrijving van het incident

Volgens beelden die zijn vastgelegd, kwam de verdachte rond het middaguur de winkel binnen. Hij ging naar het schap met Nivea verzorgingsproducten en wachtte tot de kust veilig was. Vervolgens verdwenen er diverse producten in zijn tassen, waarvan vermoed wordt dat ze speciaal voor diefstal waren voorbereid. Bij het verlaten van de winkel had de man voor ruim 500 euro aan Nivea producten gestolen.

Oproep aan het publiek

Er wordt vermoed dat de gestolen producten ergens online te koop zijn aangeboden. Als iemand hier meer informatie over heeft, wordt gevraagd contact op te nemen. Vanwege de werkwijze van de verdachte wordt gevreesd dat hij mogelijk meer diefstallen zal plegen. Daarom is het belangrijk dat deze man zo snel mogelijk wordt gevonden. Iedereen die informatie heeft over de identiteit of verblijfplaats van de verdachte, wordt verzocht dit te melden. Dit kan anoniem.